Over ReVisie

ReVisie is opgericht door mij, Revi Bloemendal. Sinds 2003 ben ik actief in het speelveld van de visuele communicatie. Na ruim 10 jaar voor verscheidene reclamebureaus te hebben gewerkt, waarvan de laatste jaren als art director, werd de drang om voor mezelf te beginnen steeds groter. In 2014 was de tijd rijp voor ReVisie.

Ik geniet optimaal van het gehele ontwerpproces, van het eerste contact met de opdrachtgever tot de realisatie van het eindproduct. ReVisie is gesitueerd in de voormalige Honigfabriek (Nijmegen) en is omringd met creatieven die allemaal hun passie volgen.

Particulier, klein of groot bedrijf?
ReVisie werkt voor zzp’ers en multinationals. Ik besef dat iedere klant zijn eigen behoeftes heeft en dat elk merk uniek is. De grootte van de opdracht is niet belangrijk, de creativiteit die ik erin kan leggen om een merk verder te helpen wel. In de korte tijd dat ReVisie bestaat heb ik animaties gerealiseerd voor een landelijke speler op het gebied van gezondheid/veiligheid, een huisstijl ontwikkeld voor een zuivelproducent met vestigingen verspreid over de hele wereld en huisstijlen gemaakt voor beginnende eenmanszaken. Dankzij een groot netwerk van creatieve collega’s kan ReVisie alles bedenken en aanbieden wat nodig is om de positie van een merk te versterken.

Merken waarvoor ik werk dan wel gewerkt heb, zijn onder andere Mars, Twix, MM’s, Cesar, Sheba, Pedigree, Lu, Liga, Bavaria, Freedent, Philips, Samsung en Maxi Cosi.

Freelance
Klik hier voor de mogelijkheden om ReVisie op freelancebasis in te huren.

 

Voor creativiteit, moet je soms een beetje eng zijn
Voor creativiteit, moet je soms gek doen
Voor creativiteit, moet je soms relaxen